cewe.rs

to content

Loading images
loading
Kvadratna CEWE fotoknjiga na foto papiru Velika CEWE fotoknjiga na foto papiru XL CEWE Fotoknjiga na foto papiru Mala CEWE fotoknjižica Kvadratna CEWE fotoknjiga Velika CEWE fotoknjiga XL CEWE Fotoknjiga XXL CEWE Fotoknjiga

Tematska izrada fotoknjiga

Themed Photobook
Vrhunac za Vašu ličnu foto knjigu: ekskluzivni tekstovi i fotografije - sakupljeno od stručnjaka samo za Vas.

 

 

Izveštaji testiranja

Testaward
Nisu samo uvereni naši zadovoljni kupci, već i svi stručnjaci:

CEWE FOTOKNJIGA je višestruki pobednik u nizu!

Uzorci Foto knjiga

Examples
Raznoliko, lično i izražajno! Dozvolite da Vas nadahnu uzorci CEWE FOTO KNJIGA.

Besplatan fotoprogram

Free Software download
Zaboravite na foto album. Izradite uz pomoć našeg besplatnog programa foto knjigu.i

Preuzmite program

Kako biste preuzeli program, kliknite samo na "Preuzmi program" dole desno u pretraživaču.Na taj način ćete doći na Stranicu za preuzimanje besplatnog programa. Ovde možete videti šta je potrebno da bi se program mogao pokrenuti.

Sistemski zahtevi

Program se može pokrenuti na operativnim sistemima Microsoft Windows 2000, XP (preporučeno), Vista, Mac OS X 10.5 Leopard, Linux Kernel 2.6 sa glibc 2.6  Potrebno je imati najmanje 256 MB radne memorije (RAM). Za instalaciju je potrebno najmanje 100 MB prostora na hard disku.

Ovako ide

  • step 1 Download our free softwareSkini program
  • step 2 Design your Cewe Photobook Dizajniraj
  • step 3 Receive your Cewe PhtoobookNaruči knjigu

CEWE FOTOKNJIGA

Sigurno se pitate šta je to foto knjiga. Foto knjiga je knjiga odštampana sa Vašim fotografijama i tekstom koja zamenjuje nekadašnji foto album. Sami birate koliko ćete slika da stavite, kakve pozadine da koristite. Izradite foto knjigu sa letovanja, venčanja ili kao arhivu fotografija Vaše porodice i prijatelja. CEWE foto knjiga se štampa na vrhunskom papiru i koriči na najkvalitetniji način. Nudimo Vam veliki izbor od malih do ogromnih XXL CEWE foto knjiga, od knjiga na sjajnom do knjiga na foto papiru. Sigurni smo da će svako pronaći nešto za sebe.To display this site you must enable javascript.