CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovde: Fotografija

Kontakt

telefon i e-mail


(pon. - pet.): 9 do 17h
Usluge
Korisnička podrška
Kontrola kvaliteta
Višestruko nagrađivana
Digitalne fotografije

VAŽNO! - Štampa fotografija

 

Za poručivanje fotografija preko našeg servisa preporučujemo da skinete naš BESPLATNI program. Prebacivanje fotografija ide mnogo brže i jednostavnije nego kada se poručuje direktno preko sajta.

Kada preuzmete i instalirate program, izaberete IZRADA FOTOGRAFIJA, klasične ili premium fotografije. U programu imate opciju da birate dimenzije i KLASIČAN ili ORIGINALAN format.

KLASIČAN format znači da će sve fotografije biti u standardnim formatima kao što su 9x13, 10x15 ili 13x18. Prilikom izbora dimenzija treba da izaberete Klasičan format slike(2:3) i sve će fotografije biti iste veličine, dok će crvene linije pokazati koji deo slike će biti odsečen. Naša preporuka je da birate KLASIČAN format prilikom poručivanja.

ORIGINALAN format znači da je samo kraća strana fotografije fiksna(9,10 ili 13cm), dok duža može biti različitih dimenzija. Može se desiti da dobijete fotografije različitih formata, sve zavisi uz pomoć kakvog aparata je fotografisano. Slike mogu biti 10x13.5, 10x15 ili čak 10x17 cm, a može se desiti da poručite 10x15 i dobijete u jednoj porudžbini više različitih formata.


 

Na raspolaganju imate 2 načina naručivanja:

Na raspolaganju imate 2 načina naručivanja

ONLINE PORUČIVANJE

SOFTVER ZA PORUČIVANJE

Jednostavan i direktan proces naručivanja
Brz prenos vaše porudžbine
Mogućnost automatske korekcije fotografija -
Korekcija crvenih očiju -
CEWE foto uređivač -
*Cene su preporučene prodajne cene i uključuju PDV!