CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovde: CEWE FOTOKNJIGA > Vrste poveza

CEWE FOTOKNJIGA - sve vrste poveza na jednom mest

TVRDI POVEZ

TVRDI POVEZ

CEWE FOTOKNJIGA sa tvrdim povezom vizuelno savršeno pristaje uz ostale knjige na Vašoj polici. Uz prednju i zadnju stranu naslovnice i poleđine fotoknjige možete prilagoditi svojim željama i ukusu na osnovu boje i oblika. Tako će iznutra i spolja Vaša CEWE FOTOKNJIGA biti potpuno prilagođena Vašem ukusu.
MEKANI POVEZ

MEKANI POVEZ

CEWE FOTOKNJIGA sa mekanim povezom daje utisak kataloga uspomena. Jedinstveno dizajnirani povez direktno se lepi oko bloka unutrašnjih stranica i tako stvara potpuno jedinstveni, fleksibilni dnevnik Vaših najdražih trenutaka.
KNJIŽICA

KNJIŽICA

Povez naših proizvoda formata knjižice je mekan pa kao i ostali mekani povezi i on je fleksibilan. Razlika je jedino u tome što se ovaj proizvod ne lepi već klamuje. Povez se izrađuje na 150 g/m2 papiru kao i unutrašnje stranice fotoknjige.

U klamovanom formatu knjižice možete poručiti mini, kompaktnu panoramsku, kvadratnu i veliku CEWE FOTOKNJIGU.
POVEZ VEŠTAČKE KOŽE - PRIČVRŠĆEN VIJCIMA

POVEZ VEŠTAČKE KOŽE - PRIČVRŠĆEN VIJCIMA

Ovaj elegantni povez veštačke kože možete poručiti isključivo samo uz XXL panoramsku CEWE FOTOKNJIGU. Visokokvalitetnu veštačku kožu pričvršćujemo sa 3 vijka, a za postizanje modernog „Industrijskog dizajna” i isticanje kontrasta materijala za smeđu kožu koristimo zlatne vijke, a za crnu kožu srebrne.

Zahvaljujući kombinaciji lepljenog i vijačnog veza kao rezultat dobijamo visokokvalitetnu i trajnu kombinaciju koja daje puno više izražaja Vašim najdražim uspomenama.
PLATNENI POVEZ - PRIČVRŠĆEN VIJCIMA

PLATNENI POVEZ - PRIČVRŠĆEN VIJCIMA

Eleganciju ove fotoknjige daju različiti materijali poveza. Kombinacija plemenitog premium platna i naizgled industrijskih vijaka pruža atraktivan i trajni povez koji čuva Vaše najdraže uspomene.

Izaberite bakarni ili srebrni povez i Vašu CEWE FOTOKNJIGU XXL veličine nećete ispuštati iz ruku.
*Cene su preporučene prodajne cene i uključuju PDV!