CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovde: CEWE FOTOKNJIGA > Garancija zadovoljstva
CEWE FOTOKNJIGA - 100% garancija zadovoljstva

100% Garancija zadovoljstva - CEWE FOTOKNJIGA

Obratite nam se sa poverenjem!

Poštovani Kupci,

Najvažnije nam je da budete zadovoljni sa CEWE FOTOKNJIGOM! Iz tog razloga garantujemo 100% zadovoljstvo na sve CEWE FOTOKNJIGE. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi porudžbine, naša korisnička podrška Vam stoji na raspolaganju.

Ukoliko ste nezadovoljni sa Vašom CEWE FOTOKNJIGOM, molimo Vas da to prijavite službi za korisnike u roku od 6 nedelja od preuzimanja i u slučaju legitimne pritužbe besplatno ćemo Vam ponovo izraditi fotoknjigu ili ćemo izvršiti povrat sredstava.

Kada stupa na snagu Garancija zadovoljstva?

Za nas je prihvatljiva samo CEWE FOTOKNJIGA vrhunskog kvaliteta. Ako niste zadovoljni primljenom fotoknjigom u roku od 6 nedelja od prijema, prijavite svoje nezadovoljstvo našoj korisničkoj podršci. U slučaju legitimne reklamacije besplatno ćemo Vam je ponovo izraditi ili ćemo izvršiti povrat sredstava.

Na koji način nam možete poslati vašu CEWE FOTOKNJIGU nakon reklamacije?

Ako ste preuzeli svoju fotoknjigu u filijali, molimo Vas da je vratite u istoj filijali u kojoj ste je preuzeli.

Ako ste svoju CEWE FOTOKNJIGU naručili sa dostavom na kućnu adresu, molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku koja će vas uputiti kako da izvršite reklamaciju. Ukoliko je reklamacija legitimna vašu CEWE FOTOKNJIGU ćemo izraditi ponovo i besplatno ćemo Vam je dostaviti na kućnu adresu.

Informaciju o novoj dostavi na kućnu adresu poslaćemo Vam na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Koliko dugo možete iskoristiti pravo na reklamaciju?

Reklamaciju prihvatamo u roku od 6 nedelja od prijema proizvoda. U slučaju legitimne reklamacije besplatno ćemo Vam je izraditi ponovo ili ćemo izvršiti povrat novca. Molimo Vas da nam u toku reklamacije pošaljite svoju CEWE FOTOKNJIGU na koju se odnosi reklamacija, broj porudžbine I napišite nam razlog reklamacije.

Kontaktirajte našu službu za korisnike

Ponedjeljak-petak: 9:00-17:00

E-mail: info@digifoto.rs

*Cene su preporučene prodajne cene i uključuju PDV!