CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovde: CEWE FOTOKNJIGA Tipa
CEWE FOTOKNJIGA Tipa

Poboljšanja na CEWE fotoknjiga koricama uverila su međunarodni žiri


Oldenburg, 29. april, 2018.

29 izdavača renomiranih časopisa o fotografiji iz celog sveta biraju pobednike 2018 TIPA World Awards u aprilu. U kategoriji "Najbolja Usluga Štampanja Fotografija", Evropska vodeća foto kompanija CEWE je osvojila nagradu sa  novitetima na koricama CEWE FOTOKNJIGE.

Ubedljivo na internacionalnom nivou

The Technical Image Press Association (TIPA) nagrada je najprestižnija nagrada za fotografiju i fotografske proizvode širom sveta. Odluke o dobitnicima temelje se na redovnim ispitivanjima proizvoda koji provodi nezavisni panel i služi da informiše čitače o inovacijama u industriji. Kompanija CEWE je osvojila TIPA World Avard u kategoriji "Najbolja usluga štampanja fotografija". Nova opcija povećanih mogućnosti za ukrašavanje korica CEWE fotoknjiga je bila presudni faktor koji je uverio međunarodni žiri. Zlatni, srebrni i sjajni reljefni elementi mogu se dodati i dodatno poboljšati lično dizajnirane korice kako bi osigurale luksuznu i jedinstvenu završnu obradu. "Oduševljeni smo što je žiri iskusnih sudija odlučio da dodeli nagradu CEWE FOTOKNJIZI i njenom izboru specijalnih završnih nota", kaže CEWE voditelj marketinga Thomas Mehls. Sa našim proizvodima obezbeđujemo da se fotografije ne vide samo na medijima za skladištenje, već se mogu videti i dodirnuti. Svetska nagrada TIPA podstiče nas da nastavimo svakodnevno omogućavati našim korisnicima da uživaju u svojim fotografijama. CEWE FOTOKNJIGA nudi najširi opseg veličina, vrsta papira, varijante korica i druge opcije prilagođavanja širom sveta. Ova neuporediva fleksibilnost znači da naši kupci imaju potpunu kontrolu kreativnosti kako bi dizajnirali savršenu prilagođenu fotoknjigu. "Osim istaknutih korica, članovi TIPA-e takođe su komentarisali intuitivni dizajn koji omogućava svakome da, bez obzira na nivo iskustva, jednostavno stvori svoje vlastitu personalizovanu fotoknjigu: "Online korak po korak proces olakšava izbor i stvaranje fotoknjige "

Širok raspon izbora za jedinstven proizvod


Naslovnica svake CEWE FOTOKNJIGE komunicira njen osećaj, što izaziva znatiželju o sadržaju, izboru fotografija, dizajna i materijala. S ukrasima na tvrdom uvezu koje je TIPA prepoznala, izbor elemenata dizajna, kao što su crteži, tekst i okviri, mogu se naglasiti s reljefnim sjajnim, zlatnim ili srebrnim završetkom. Kupci takođe mogu koristiti ove opcije kako bi koricama dale briljantnu notu sjajnim tiskom na celoj površini, u kombinaciji sa raznovrsnim posebnim pozadinskim elementima. Osim Tvrdog uveza, takođe su dostupni i drugi materijali kao što su Meki povez, Platneni povez i Obavezujuće veštačke kože.

*Cene su preporučene prodajne cene i uključuju PDV!